1. Het product gedragen en /of gewassen is.
  2. Niet meer is voorzien van originele labels.
  3. De consument zelf in geprobeerd heeft een gebrek te herstellen.
  4. De gebruiksaanwijzing/ en of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

VERZENDING

Pas nadat Mack and Jaxon de betaling van de bestelling heeft ontvangen gaan we met de bestelling aan de slag, er is dus weinig op voorraad.
De reden achter deze procedure is dat wij niet te maken hebben met veel voorraad, wat minder SALE betekent en meer liefde en aandacht voor de producten die voor ons gemaakt en aan ons geleverd worden. Op deze manier hopen we dat u uw bestelling nog meer waardeert!

De verzending kan variëren tussen 2 en 5 werkdagen. Mocht deze levertijd niet behaald worden (wegens bijv. extreme drukte), dan laten we dit altijd even weten. Wanneer er met een reden enige spoed achter de bestelling zou moeten zitten, laat het ons dan vooral weten, dan plaatsen we de bestelling hoger op de prioriteiten lijst.

De pakketten worden met Track&Trace via PostNL verzonden naar het bij de bestelling aangegeven afleveradres. De levertijd kan afwijken, wij zijn hierin afhankelijk van PostNL


RETOURNEREN

Is uw bestelling toch niet naar wens? Dan gaan we daar iets aan doen! Wij willen graag dat je tevreden bent met je aankopen en is retourneren is dus geen enkel probleem.

Stuur een mail naar info@mackandjaxon.com , vermeld daarin je naam, ordernummer en de reden voor het terugsturen. Maak alsjeblieft voor het terug sturen altijd gebruik van de verpakking waarin wij de bestelling hebben geleverd. Nadat je van ons de retourauthorisatie hebt ontvangen kun je deze retour sturen, je ontvangt van ons het retouradres.

Verstuur je pakket binnen 10 dagen na ontvangst van je bestelling aangetekend of voorzien van een Track en Trace nummer retour aan ons, samen met de factuur en originele en aangehechte labels. Bij de Roundies dient de verpakking ontbeschadigd te zijn, dit geldt tevens voor alle andere producten.

Zodra de retourzending door ons is ontvangen en wij deze hebben gecontroleerd op onze retourvoorwaardes , storten we binnen tien werkdagen het aankoopbedrag retour. Het geld wordt altijd teruggestort naar de rekening waarmee betaald is. De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de consument.

RETOURVOORWAARDEN

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de verpakking en het product onbeschadigd zijn. Deze garantie vervalt wanneer

1. Niet meer is voorzien van de originele verpakking en labels.

2. Het artikel gedragen en/of ongewassen is;

3. De consument zelf geprobeerd heeft een gebrek te herstellen;

4. De gebruiksaanwijzing/ en of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.


OMRUILEN?

Wilt u een artikel omruilen voor hetzelfde artikel en/ of ander artikel? Stuur ons een mail via info@mackandjaxon.com

  1. De gebruiksaanwijzing/ en of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

VRAGEN, OPMERKINGEN EN/OF KLACHTEN

Neem vooral contact met ons op wanneer u vragen, opmerkingen en/of klachten heeft. Wij zullen deze zo snel mogelijk in behandeling nemen. neem contact met ons op middels een mail te sturen naar info@mackandjaxon.com