PURELEI

In 2012 begon mede-oprichtster Alisa haar reis met een semester in het buitenland in Hawaii. Terug thuis in Duitsland was moeilijker dan verwacht. Geen zon meer, geen zee meer, geen Aloha meer. Er was geen twijfel dat haar semester in het buitenland werd opgevolgd door nog veel meer bezoeken aan de prachtige eilanden van Hawaï.

De eerste producten werden ontworpen in 2016 om de Hawaiiaanse Aloha over de hele wereld te verspreiden.
Pas in 2017 werd PURELEI opgericht samen met Freddy en Etienne die ervaring hadden met e-commerce via eerdere bedrijven.
De reis van dit nog jonge label, gesticht in Mannheim, is nog maar net begonnen. De #TEAMPURELEI zit vol motivatie, ideeën en creativiteit. In de bagage is hun visie: een accessoire dat een verhaal vertelt - en het is met u wanneer u uw eigen leven leidt.

Ontworpen in Hawaï

De producten zijn ontworpen door Alisa en het ontwerpteam. De Aloha-geest, belichaamd in PURELEI, is niet alleen een passie, maar ook een levensstijl. Herinneringen aan de frisse, bloemrijke lucht en de kristalheldere Hawaïaanse wateren leiden en inspireren je elke dag.

Uitgebreide ontwerpen, handgemaakt, hoogwaardige materialen en geselecteerde vormen qua montage. Exclusief en individueel. Elk accessoire is op zijn eigen manier bijzonder. Ze zijn de kers op de taart van een succesvolle look en moeten altijd bij je type passen omdat ze je persoonlijkheid onderstrepen.

DE NAAM PURELEI

Veel mensen combineren 'aloha' met zandstranden, palmbomen, ananassen en hoeladanseressen in een rieten rok. Eens daar, weet je dat dit maar een klein deel is van de magie en rijkdom van Hawaiiaanse eilanden en cultuur. De geest belichaamt ook de interactie van geest en hart. Het pure in PURELEI staat voor de onvervalste puurheid van ons lichaam. Lei betekent de Hawaiiaanse bloemenkrans.

Accessories should tell a story about the person wearing it. '