IBIZA SOFTENS AGE - ISA

Als schoonheidsspecialiste en fytotherapeut, na een studie over de werkzame stoffen van planten en kruiden heeft Isabel ‘Ibiza Softens Age’ op de markt gebracht met het geconcentreerde extract van Ibiza’s zeeplant POSIDONEA OCEANICA. Het is de nieuwste cosmeticalijn van Isabel Dumas en is het resultaat van haar jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste die fytotherapie studeert, de helende kracht van planten en kruiden bij de mens. Na 10 jaar werken aan de ultieme combinatie van ingrediënten in haar eigen schoonheidssalon met laboratorium heeft Isabel Dumas de ultieme formule voor anti-aging gevonden.

De formule bestaat uit 65% extracten van bijzondere planten & algen uit de zee tussen de prachtige eilanden Ibiza & Formentera, de resterende 35% uit extracten van planten en kruiden vanuit de rijke natuur van de rode Ibicenco aarde. Dit extract zit vol met mineralen en vitaminen waarmee verhoogde enzymen levels (MMP enzymen) tegen die sterk gerelateerd zijn aan huidveroudering. Deze creme bezit het geconcentreerde extract van Ibiza’s zeeplant POSIDONEA OCEANICA en laat onmiddellijk effect zien.

ISA wil een nieuwe generatie natuurliefhebbers betoveren en heeft een crème gecreëerd voor mensen die begrijpen hoe belangrijk het is om voor hun huid te zorgen en tegelijkertijd groen te denken om voor het land en de zeeën van onze wereld te zorgen. Van ieder potje POSIDONEA creme gaat € 1,- naar het Ibiza Preserveration Fund. Er wordt gebruik gemaakt van de krachten uit de zee en op deze manier wordt er ook iets teruggegeven.

ISA combineert alle krachtige magie van land en zee. ISA dagcrème is geweldig voor zowel mannen als vrouwen, waardoor de huid zijdezacht en fris aanvoelt. Wees blij met deze crème! Er zijn geen toxines en geen dierproeven. Alleen de kracht van de natuur! Dit betekent minder kans op allergieën en de crème wordt beter opgenomen in uw huid met zichtbare en aanzienlijk snellere resultaten.

Posidonia Oceanica

Ben je een beetje nostalgisch voor de prachtige natuur van Ibiza? Posidonia dagcreme ruikt naar de zomer, vooral als het buiten koud is;) Open gewoon een potje Posidonia, sluit je ogen en adem diep in.

De geur van deze hydraterende en ontspannende antiverouderingsdagcrème zal je meenemen op een reis naar de natuur, het land en de zee van Ibiza!

Care for the ocean

Posidonia Weiden zijn uiterst belangrijk voor het milieu, aangezien ze de natuurlijke habitat zijn voor een enorme biodiversiteit. Helaas is de Posidonia Oceanica een soort die met uitsterven wordt bedreigd, daarom is het belangrijk om te weten dat de bladeren die uit deze plant zijn gebruikt nooit uit de zee zijn gescheurd!

De Posidonia Oceanica-bladeren die in deze crème zijn gebruikt, zijn één voor één geplukt nadat ze door zeegolven naar de kust zijn gebracht en altijd met de medewerking en licentie van de milieudienst van het consulaire eiland en het stadhuis van Ibiza.