Ban.do

Is opgericht in 2008 omdat we het leuk vonden om te lachen, dingen met elkaar te connecten en dingen te ontwerpen die mensen gelukkig maakten. Meer dan een decennium later is er veel veranderd, maar waarom we doen wat we doen en wie we zijn is niet veranderd! In onze kern zijn en zijn we altijd optimisten geweest die ernaar streefden beter dan geweldig en minder dan perfect te zijn maar er stellig van overtuigd te zijn dat ondersteboven veel leuker is dan met de goede kant naar boven te staan.

HOE VREUGDE KIJKT (& VOELT )

Vreugde is er in vele vormen - kleur, muziek, confetti, geweldig gesprek - en we geloven dat het creativiteit opwekt, mensen verbindt en ons veerkrachtiger maakt. Het leeft in ons allemaal, soms heeft het gewoon een beetje aanmoediging nodig. Dus we creëren en ontwikkelen producten om het te inspireren.

EEN INCLUSIEF SOORT COOL

Voorbij zijn de dagen van coole betekenis exclusief en ongrijpbaar. We denken dat het wordt gedefinieerd door anderen te verdedigen en individualiteit te ondersteunen. We werken consequent samen met onafhankelijke artiesten en bedrijven om jou en je unieke manier van cool te vieren.