ABOUT US

Wij zijn MACK & JAXON!

Wie wij zijn?

Al heel wat jaren werk ik in de modebranche, al heel wat jaren droom ik van mijn eigen winkel maar die sprong.... dat was wat. Afgelopen zomer tijdens ons verblijf op Ibiza werd alles helder. We waren terug op het eiland waar het 41 jaar geleden voor mij begon en nu het eiland waar mijn nichtje naartoe vertrokken is. Mijn "kleine"nichtje waar ik heel veel bewondering voor heb, eerst het najagen van haar dromen en uiteindelijk de droom gewoon leven, dat wilde ik ook!

Bij thuiskomst begon de droom steeds meer werkelijkheid te worden. Het uitschrijven van de droom en deze stukje bij beetje werkelijkheid laten worden. En dan toch, om uiteindelijk de sprong te wagen, dat was even een dingetje.  Het idee en hiermee de droom maar weer even in de ijskast gezet want als ik iets wil, dan meteen ook goed. Navraag doen bij mensen die op je pad komen en zeggen "Stoppen kan altijd nog" of "als je er niet aan begint, weet je nooit hoe het kan eindigen" en "Volg gewoon je droom".

En nu zijn we dan zover, we zijn online!!

Wat je zowel bij ons kunt vinden zijn artikelen waar ik mij prettig bij voel en dat deze onlosmakelijk verbonden zijn met Ibiza, het strand en zomers is dus niet zo gek. Het begon dus voor mij op Ibiza. hier in Nederland waren wij vroeger ieder weekend te vinden op het strand als familie , ik kijk altijd reikhalzend uit naar de zomer.   Voor de zon, zee maar ook voor de festivals. Wordt er altijd zo blij van! Wanneer er geen zomer in NL is dan proberen wij deze elders op te zoeken. Helaas is dat niet altijd mogelijk en daarom onze webshop, welke overigens vernoemd is naar onze 2 heerlijke kinderen, Mack & Jaxon.

Voor die musthaves moet je dus gewoon bij ons zijn.

*Beauty producten, speciaal gehaald voor jou vanuit Ibiza. Waan jezelf op het strand van Ibiza terwijl je gewoon heerlijk op Zandvoort ligt!

* Roundies en andere mooie (hand)doeken

* Tassen voor naar het strand of festival

* Sieraden die je outfit helemaal af maken

*Hot items die je gewoon niet mag missen, wees er snel bij want op = op!

Vind jij dat wij op zoek moeten gaan naar dat ene product of vind jij dat wij dat item moeten hebben in ons assortiment?  Laat het ons dan weten! Wie weet belonen wij jou dankzij de gouden tip met een real nice goodie!

Veel shop plezier

MACK & JAXON